Batavierenrace en nieuw bestuur!

Afgelopen weekend liep IJzersterk (en vrienden) weer mee met de Batavierenrace! Hier werd al een paar weken naartoe geleefd door hardlooptrainingen, en dat was terug te zien. Het leverde uiteindelijk een mooie 37e plaats in het algemeen klassement op; een notering om trots op te zijn!

Vincent T startte in Nijmegen met de centrumetappe voor IJzersterk, waarna de rest van de nachtploeg het hesje naar Ulft bracht. Terwijl de ochtendploeg IJzersterke tijden aan het lopen was werd de nachtploeg in Enschede uit de tentjes gebrand, want wat was het mooi weer dit jaar! De middagploeg legde vervolgens de laatste kilometers af, en Jordi en Francine liepen de slotetappe naar de campus in Enschede.

Na afloop werd volgens traditie Chinees gegeten met alle ssv’s op de campus in Enschede, en daarna het feest gevierd tot diep in de nacht.

 

 

Daarnaast was het deze week tijd voor het aantreden van een nieuw IJzersterk bestuur; het 9e alweer! Na enkele hamerslagen waren Anneke, Kerstin en Guus ingeslagen als nieuw bestuur, heel veel succes en plezier gewenst dit jaar!

Tijdens de ALV werd ook de Casper Helling bokaal uitgereikt aan Stefan, die in Caspers woorden volop vooruit is gegaan, en daarnaast altijd goedgemutst en actief is binnen de vereniging. Ook ontving Janneke Elzinga haar certificaat voor het clubrecord wat ze afgelopen jaar reed; 7.39,91 op de 5000 meter.

Geef een reactie