Winterweekend

Vorig weekend (3-5 november) vond het jaarlijkse winterweekend plaats. Dit jaar was IJzersterk te gast bij Esther thuis. Op vrijdagavond vertrokken de volgepakte auto’s richting het Zuid-Hollandse Bleiswijk. Hier stond Esther de IJzersterkers al op te wachten, al moest de hond nog wel even wennen aan al die vreemde mensen. Nadat de rust was teruggekeerd werd de slaapplaatsen op zolder gereed gemaakt. Daarna was het tijd voor een biertje en spelletjes! Gezelligheid kent natuurlijk geen tijd maar de volgende dag moest er ook weer worden getraind.

Gezelligheid bij het spelen van spelletjes

Zaterdagochtend begon met een flink ontbijt, want er stond een druk programma op de planning. Eerst werd de ijsbaan van Den Haag onveilig gemaakt door onze koeien. De 100-rondjes groepen van de Uithof waren ook aan het trainen, wat resulteerden in een sliert van rijders die bijna de hele baan bezette. Een aantal IJzersterkers mengde zich tussen deze lange afstand rijders en hielden het goed bij.

Groepsfoto op De Uithof in Den Haag

Na het schaatsen werd bij Esther thuis geluncht. In de middag werd er vertrokken naar Outdoor Valley waar we onze IJzersterke kwaliteiten moesten bewijzen tijdens een kano tocht. De regen hield ons niet tegen en met volle moed stapten iedereen in een kano. Ondanks het weer was het een geslaagde middag.

Een natte kano-ervaring

’s Avonds werden onze magen gevuld met een goed bord bami en daarna was het tijd voor meer spelletjes. Een deel van de groep wilde het uitgaansleven van Rotterdam nog ontdekken en vertrok naar de stad. Hier kwamen zij terecht in de Skihut met lekker veel foute nummers. Het werd een geslaagde avond en ook de thuisblijvers hadden het gezellig tot in de late uurtjes.

Wederom gezellige spelletjes!

Zondagochtend had de ene IJzersterker toch iets meer moeite met opstaan dan de andere. Na het ontbijt moest er natuurlijk nog wel een groepsfoto worden gemaakt. Dit kon natuurlijk niet anders dan bij de dikke Case die buiten stond.

Een IJzersterke groepsfoto!

Daarna werd er afscheid genomen van de familie van Esther en vertrokken de volgeladen auto’s richting de Vechtsebanen in Utrecht. Ook hier werden een flink aantal rondjes gereden. De middag werd goed afgesloten met Chocomel met slagroom. Na deze lekkere herstelvoeding, werd er huiswaarts gekeerd. Al met al was het een zeer geslaagd weekend, waarvoor Snert wordt bedankt voor de organisatie!

Geef een reactie