Training m.b.t. corona

UPDATE: Inmiddels zijn de trainingen weer hervat. Deze vinden eens in de twee weken plaats op maandag en dinsdag of donderdag. Opgeven gaat via de spreadsheet. Let op er geld een maximum van 10 mensen op de baan inclusief trainer. Dit betekent dat er maar 9 mensen per keer kunnen trainen, let er dus goed op of er al 9 mensen staan. Als dit het geval kun je een / achter je naam zetten. Mochten er vlak voor de training iemand afzeggen kun je alsnog mee. Verder vind de maandag dat er geen schaatstraining is droogtraining plaats.

Voor proefleden [English below] geld dat het voorlopig lastig is om mee te trainen aangezien er maar een beperkt aantal plekken is en we onze huidige leden voorrang willen geven. Mocht je toch geïntereseerd zijn stuur dan een mailtje naar info@wssvijzersterk.nl

For interested members, the trial trainings are not really an option now since we have limited spaces available. However, if you are really interested you can still send an email to info@wssvijzersterk.nl and we will see what the possibilities are.

Geef een reactie