NSSK Voetbal

Afgelopen weekend vond het jaarlijkse NSSK voetbal weer plaats. Dit keer werd dit toernooi gehouden bij Lacustris in Nijmegen. Een groot deel van het “Lekker met de Koeien 🐄 ” team zat ’s ochtends al in het openbaar vervoer vanuit Wageningen met onze zwart-wit gevlekte sokken. De teams in onze poule waren een Lacustris team (naar het scheen, het ‘betere’ team), Tjas en Softijs.

We begonnen het toernooi zonder verwachtingen en ongetraind (behalve Harm en Eline die wel geoefend hadden tijdens het voetbaltoernooi van Snert). We hadden hoge verwachtingen van het Lacustris team, aangezien dit het beste team van Lacustris (ze hadden twee teams) was. Deze eerste wedstrijd tegen Lacustris ging verrassend goed en wonnen we met 2-1. Daarna een gelijkspel tegen Softijs. De laatste wedstrijd hebben we met 4-3 gewonnen van Tjas. Zo werd ons ijzersterke team de winnaar van de poule met 7 punten! 🏆⚽

We waren na deze inspanningen erg vermoeid, zeker ook door de felle zon. Maar de halve finale liet, jammer voor ons, niet lang op zich wachten. Onze tegenstander het team van Isis. Deze leverde een goede strijd en helaas verloren wij met 0-1. De finale ging uiteindelijk tussen ELS en Isis, deze werd gewonnen door het sterke team van ELS, waardoor we volgend jaar weer af zullen moeten reizen naar Delft.

Robin, Bram, Martijn (den Besten) en Harm hebben goede pogingen gedaan om te scoren waarvan er genoeg wel het doel in gingen. Martijn (van Sluijs) was wederom een fantastische keeper met een aantal erg mooie reddingen. Verder waren Noortje en Eline ook erg fanatiek en goede toevoegingen aan het team.

Volgend jaar gaan we voor betere voorbereidingen en een nog sterker team (voor zover dat nog mogelijk is 😉).

Geef een antwoord