Kom schaatsen bij IJzersterk!


Ga jij komend jaar studeren in Wageningen? Ben jij op zoek naar een vrijblijvende, gezellige, sportieve vereninging? Dan ben je bij IJzersterk aan het juiste adres!

Wij schaatsen, skeeleren, wielrennen en organiseren droogtrainingen. Maar we doen meer dan alleen sproten, IJzersterk organiseert namelijk allerlei gezellige activiteiten voor studenten, zoals borrels, weekendjes weg, deelname aan sportieve evenementen, zoals de batavierenrace, en het bezoeken van een groot schaatstoernooi. Zo gaan we in de lente op fietsweekend in de Belgische Ardennen, in de winter een week op schaatskamp naar een mooie ijsbaan in het buitenland en een weekend op winterkamp. Ook woren wij natuurlijk aangestoken door de natuurijskoorts zodra deze er is, met mooie evenementen van dien.

Het lidmaatschap van onze vereniging is €40,- per collegejaar. Voor dit bedrag kan je een jaar 2x per week schaatsen en mee doen aan de activiteiten van IJzersterk. Verder is het wel verplicht om sportrechten (+/- €95,-) aan te schaffen bij het sportcentrum de Bongerd, wat ieder lid van een studenten sport vereniging in Wageningen moet doen.

Zondag 19 augustus zijn we op de sportmarkt bij de Bongerd te vinden, dus kom hier zeker gezellige kennismaken! Hier kun je je ook aanmelden als geïnteresseerden zodat je op de hoogte blijft van de trainingen etc.

Kan je helaas niet naar de sportmarkt komen maar ben je wel geïnteresseerd? Aarzel dan niet om te mailen naar info@wssvijzersterk.nl.

En wie weet tot volgend jaar!

Geef een reactie