Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liftdag

oktober 27, 2019 @ 09:00 - 19:00

Het volgende lustrum evenement komt er alweer aan; Het Liftweekend!

Op zondag 27 oktober zullen teams in tweetallen strijden om de meeste punten te bemachtigen door te liften door heel Nederland. Maar we gaan niet zomaar naar plekken in Nederland, het is de bedoeling dat je steden bezoekt die een schaatsbaan bezitten!
Hoe verder weg de schaatsbaan ligt hoe meer punten deze zal opleveren en als je de schaatsbaan zelf bereikt (dus niet alleen de stad) krijg je nog 25 bonuspunten! Ook als niemand anders aan het eind van de dag die stad of schaatsbaan heeft bereikt krijg je bonuspunten, het vereist dus een goede planning om deze dag te winnen. De precieze regels zullen we later nog versturen.

We beginnen zondag om 9 uur met het vertrek en zullen aan het einde van de dag ook met z’n allen eten.Ā Hieronder kun je je opgeven voor deze dag en geef ook even aan of je blijft eten. Bij de opmerkingen kun je de naam noemen van de persoon met wie je samen wilt liften (beide leden moeten zich opgeven via de site) en mocht je nog niemand hebben is dit ook geen probleem want dan koppelen wij je aan iemand šŸ™‚

Het laatste moment om je op te geven is uiterlijk 24 oktober.

Gegevens

Datum:
oktober 27, 2019
Tijd:
09:00 - 19:00

Geef een reactie