Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

mei 2019

Batavierenrace

mei 10 @ 18:00 - mei 12 @ 11:00

JAAAA, het is weer tijd voor het 's werelds grootste estafetteloop! Op vrijdag en zaterdag; 10 en 11 mei vind de Batavierenrace plaats, waarmee je als team van Nijmegen naar Enschede loopt! Dit jaar vormen we een team met Hellingproof (De wielrenvereniging van Wageningen) om zo  25 lopers bij elkaar te krijgen. Er zijn dus 25 etappes verdeeld over 3 groepen; De nacht, ochtend en middag groep. Verder is er één inleidende etappe op de grote markt in Nijmegen op…

Meer weten »

Voetbal/Volleybal Toernooi

mei 15 @ 19:30

Ter voorbereiding voor het NSSK voetbal organiseren we een sportieve avond waarin we met z'n allen eerst een potje gaan volleyballen en dan gaan voetballen! We verzamelen om 19:30 bij de Bongerd en gaan dan lekker sporten! Geef hieronder weer even aan of je mee komt!

Meer weten »

NSSK Voetbal

mei 25

Op zaterdag 25 mei vind het NSSK voetbal weer plaats, dit is een competitie tussen de verschillende schaatsverenigingen van Nederland! Vorig jaar stond IJzersterk in de finale met Lacustris en moesten we na penalties helaas toch de winst laten schieten waardoor het dit jaar in Nijmegen zal plaatsvinden. Na afloop vind ook een BBQ plaats met zn allen :) Als je het leuk lijkt om mee te doen geef je dan hieronder op en vergeet ook niet om mee te…

Meer weten »

Ardennenweekend

mei 30 - juni 2

Ook dit jaar zullen we weer het Ardennenweekend organiseren samen met Lacustris. Op het moment zijn we nog druk bezig met het opstellen van de commissie maar het belooft in ieder geval een mooi fietsweekend te worden :) De datum 30 mei tot en met 2 juni moet je dus in ieder geval vrij houden om met een groep schaatsers lekker in de Ardennen te kunnen fietsen. Meer informatie over het opgeven wordt doorgegeven zodra we hier iets van weten!

Meer weten »

juni 2019

Verjaardags BBQ

juni 3 @ 18:00

Zoals jaarlijks wordt er weer een BBQ georganiseerd om de verjaardag van IJzersterk te vieren! Dit jaar wordt IJzersterk 9 en begint dus ook ons 10e levensjaar en daarmee ons 2e lustrum!! Dit vieren we op de campus bij het Forum en vind plaats op donderdag 6 juni rond 18:00! Geef hieronder aan of je mee komt eten en of je allergieën hebt!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen