Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Intro/Bikkelweekend!

oktober 5, 2018 @ 19:00 - oktober 7, 2018 @ 19:00

Het is weer zover, het introweekend, beter bekend als het bikkelweekend, komt eraan! Dit evenement mag je niet missen als (toekomstig) IJzersterk lid, het is een weekend vol gezelligheid, spelletjes, en natuurlijk training om helemaal fit het nieuwe schaatsseizoen in te gaan.

Het weekend vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 7 oktober, een deel van het weekend meedoen is natuurlijk ook mogelijk.
Het weekend zal vrijdagavond beginnen met een droogtraining waarna we met z’n allen nog even kunnen naborrelen in de Bongerd. Het programma van de zaterdag is nog niet geheel bekend, wel zullen we in de avond met z’n allen eten en erna gezellig spelletjes spelen of een film kijken. Neem dus vooral spelletjes mee!
Zondag beginnen we de dag met een brunch en de bikkeltraining, dit houdt in dat we in alle 4 de sterflats alle trappen zullen beklimmen!

De kosten van het weekend zullen waarschijnlijk rond de €10 Euro liggen.
Geef hieronder aan of je meegaat op dit weekend en laat het ook even weten als je (nog) geen kamer in Wageningen hebt zodat we hier iets voor kunnen regelen.
We hopen jullie daar allemaal te zien!

Gegevens

Begin:
oktober 5, 2018 @ 19:00
Einde:
oktober 7, 2018 @ 19:00

Geef een reactie