Bikkelweekend en de Veluweloop!

De tweede periode is net begonnen dus tijd voor een update over de activiteiten tijdens de start van het jaar!

Het 1e weekend van oktober vond het introductieweekend weer plaats, beter bekend als het bikkelweekend. Vrijdagavond zijn we begonnen met een erg leuke en vermoeiende droogtraining waarna we zaterdagochtend begonnen met volleyballen bij de Bongerd. Dankzij het lekkere weer was dit een groot succes en zijn er een paar mooie actiemomenten vastgelegd:

Hierna konden we genieten van een welverdiende tostilunch bij Guus thuis op het balkon in het zonnetje. Hier werd dan ook besloten dat we smiddags lekker naar de Rijn zouden gaan om ons daar de middag te vermaken en misschien zelfs nog even het water in te duiken!

Uiteindelijk heeft Anneke de raarste oefeningen verzonnen (geniet vooral van de fotos hieronder) en zijn Kerstin en Liza zelfs nog even het water in gegaan.

 

 

Savonds hebben we nog lekker gegeten met heerlijke appelcrumble als toetje en een leuk potje twister als afsluiter 🙂

De week erna vond op zaterdag de Veluweloop plaats waar we met Hellingproof aan mee hebben gedaan, ondanks het warme weer heeft iedereen erg hard gerend en hebben we een mooie 44e plaats van de 88 behaald! Savonds is er nog met het team van Softijs pizza gegeten om de dag goed af te sluiten 🙂

De uitslag per etappe en in het algemeen is hier te vinden evenals de fotos:
Uitslag Veluweloop
Foto’s Veluweloop

Geef een reactie