Nieuw bestuur 2016-2017

Tijd om te wisselen is pas in april, maar toch zijn we al op zoek naar nieuwe bestuursleden voor 2016/2017! Een bestuursjaar houdt in dat je met drie andere IJzersterkers, IJzersterk draaiende houdt vanaf april 2016 tot april 2017. Daarbij mag je heel veel leuke activiteiten meedoen, organiseren, veel nieuwe contacten opdoen en nog veel meer. Het bestuur doe je met vier personen, de functies binnen het bestuur zijn:

Voorzitter: het aanspreekpunt van de vereniging en verantwoordelijk voor het goed functioneren van het bestuur. Zo leidt de voorzitter de vergaderingen en stelt de agenda op.

Secretaris: zorgt voor de administratie (o.a. bijhouden ledenlijst, notuleren tijdens vergaderingen en het versturen van de infomail).

Penningmeester: verantwoordelijk voor de financiën van IJzersterk (o.a. innen van contributie en deelnemersgelden).

Algemeen bestuurslid: deze taak is flexibel en wordt in overleg met elkaar ingevuld. Op dit moment houdt Laurien zich bijvoorbeeld bezig met de buitenlandreis en de clubkleding.

 

Lijkt jou het leuk om een jaar bestuur van IJzersterk te doen? Of wil je meer informatie? Mail naar info@wssvijzersterk.nl. Je kan natuurlijk ook altijd één van ons of iemand van de oude besturen aanspreken als je meer wilt weten over de invulling van de functies!

Geef een antwoord