Natuurijs!

Twee weken terug was het eindelijk zover, de schaatskoorts had velen in hun greep. Eindelijk kon het weer een keer, schaatsen op natuurijs! Iets waar we nu misschien nog wel meer dan ooit naar verlangden nu er niet op de kunstijsbaan in Nijmegen geschaatst kon worden. De natuurijscommissie was weer uit het wak getrokken en had een aantal leuke challenges bedacht, wie schaatste het langste stuk, het snelste, het vroegste rondje, de meeste dagen achter elkaar en wie had de leukste foto. Alle IJzersterkers konden meedoen vanuit Wageningen of hun eigen thuisthuis. Daar werd goed gehoor aan gegeven, in een special natuurijs appgroep stroomden de foto’s en rondjes strava binnen. Na ruim een halve week schaatspret zette maandag 15 februari de dooi in. Toch waren er nog een paar IJzersterkers die zich zelfs toen nog even op het ijs waagden. Uiteindelijk leverde al de schaatspret en enthousiasme de volgende uitslag op:

Winnaars per categorie

Doke en Klaaswillem werden gedeeltelijk eerste in het eindklassement gevolgd door Wout Morrenhof op plek 2 en Joris op plek 3. Gefeliciteerd! De prijsjes worden uitgereikt tijdens de volgende ALV.

We kijken terug op een leuke periode op natuurijs en hopen dat het volgend jaar weer kan! (De ingestuurde foto’s zijn binnenkort te zien op de website)

Geef een reactie