Sponsoren

dick_nap_logo

Dick Nap, voorheen Piet Lagerwey, is al sinds de oprichting van IJzersterk een belangrijke sponsor. Dick Nap is een schaats- en skeelerwinkel gevestigd in Ede. Zowel beginnende recreanten als gevorderde schaatsers kunnen terecht bij Dick Nap. In de winkel kun je onder andere je schaatsen slijpen en de juiste schaats laten aanmeten die afgestemd is op persoonlijke wensen. Verder geven zij graag een goed en degelijk advies. Met een uitgebreid assortiment is de keuze groot. Bekende merken die te vinden zijn in de winkel zijn Viking, Maple, Evo Nederland, Zandstra, Powerslide, Bont en Cádomotus. Leden van IJzersterk kunnen gebruik maken van 10% korting bij Dick Nap.

wur_logo

Wageningen University is al sinds de oprichting onze hoofdsponsor. Zij maken het mogelijk dat we elke week gratis kunnen trainen op het Triavium in Nijmegen, mits je sportrechten bezit. Wageningen University biedt met deze sportrechten ook andere faciliteiten aan in Sports Centre de Bongerd waar leden gebruik van kunnen maken.

Escape Room Wageningen is onze nieuwste sponsor, en met meerdere te gekke escape rooms om uit te ontsnappen inmiddels een begrip in Wageningen! Houden jullie je zenuwen in bedwang? Lukt het om alle verborgen hints aan elkaar te verbinden en alle puzzels, raadsels en uitdagingen op te lossen, terwijl de tijd weg tikt? Escape Room Wageningen daagt jou en je vrienden uit om binnen een uur uit een van de escape rooms te ontsnappen! Durf jij het aan?!