Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

december 2021

Sinterklaas spelletjesavond 8 December

december 8, 2021 @ 20:00

Woensdag 8 december organiseert Snert een sinterklaas spelletjesavond. Locatie wordt nog bekend gemaakt! Gegarandeerd gezelligheid!!!! https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cNf8RWFNPBrYiAuXb7O3pp3D2Ax-_xtP8nLJcAYSJlU/edit?usp=sharing

Meer weten »

januari 2022

Nieuwjaarsactiviteit met Hellingproof

januari 3 @ 00:00

Maandag 3 januari is het weer tijd voor de nieuwjaarsactiviteit samen met Hellingproof. Deze zal door de maatregelen er anders uitzien dan normaal. Er zal in tweetallen door het centrum van Wageningen gewandeld worden, waarbij er verschillende posten langs de route staan, waar allerlei activiteiten gedaan moeten worden. De details komen later deze week nog, maar geef je vooral op!

Meer weten »

oktober 2022

ALV

oktober 5 @ 19:30 - 20:30

5 oktober om 19:30 zal onze halfjaarlijke ALV plaatsvinden. Laat even weten als je komt, dan zorgen wij dat er een drankje klaar staat!

Meer weten »

Eerste schaatstraining

oktober 5 @ 22:15 - 23:30

Na de ALV is meteen de eerste schaatstraining van het nieuwe seizoen!! We gaan dit jaar tot januari schaatsen in Utrecht samen met de schaatsers van Softijs. De training begint om 22:15 en we verzamelen om 21:00 bij de Peugotgarage (kruispunt Diedenweg-Ritzema Bosweg). Zorg dat je op tijd aanwezig bent op de verzamelplek. Af- of aanmelden moet op de dag voor de training (dinsdag) voor 21:00 gebeurd zijn met het vervoersschema. Meer informatie over het vervoersschema kun je vinden op…

Meer weten »

Survivallen

oktober 6 @ 20:00 - 21:00

Snert heeft een leuke survival activiteit georganiseerd waarbij we instructies krijgen van een IJzersterklid dat ook bij Woest actief is! Het survivalveld zit (bijna) op dezelfde plek als de waar de droogtraining is. Het wordt aangeraden om een lange broek aan te doen, dit is wat prettiger als je aan het klimmen en klauteren bent!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen