Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

mei 2019

Voetbal/Volleybal Toernooi

mei 15 @ 19:30

Ter voorbereiding voor het NSSK voetbal organiseren we een sportieve avond waarin we met z'n allen eerst een potje gaan volleyballen en dan gaan voetballen! We verzamelen om 19:30 bij de Bongerd en gaan dan lekker sporten! Geef hieronder weer even aan of je mee komt!

Meer weten »

NSSK Voetbal

mei 25

Op zaterdag 25 mei vind het NSSK voetbal weer plaats, dit is een competitie tussen de verschillende schaatsverenigingen van Nederland! Vorig jaar stond IJzersterk in de finale met Lacustris en moesten we na penalties helaas toch de winst laten schieten waardoor het dit jaar in Nijmegen zal plaatsvinden. Na afloop vind ook een BBQ plaats met zn allen :) Als je het leuk lijkt om mee te doen geef je dan hieronder op en vergeet ook niet om mee te…

Meer weten »

Ardennenweekend

mei 30 - juni 2

Ook dit jaar zullen we weer het Ardennenweekend organiseren samen met Lacustris. Op het moment zijn we nog druk bezig met het opstellen van de commissie maar het belooft in ieder geval een mooi fietsweekend te worden :) De datum 30 mei tot en met 2 juni moet je dus in ieder geval vrij houden om met een groep schaatsers lekker in de Ardennen te kunnen fietsen. Meer informatie over het opgeven wordt doorgegeven zodra we hier iets van weten!

Meer weten »

juni 2019

Verjaardags BBQ

juni 17 @ 18:00

Zoals jaarlijks wordt er weer een BBQ georganiseerd om de verjaardag van IJzersterk te vieren! Dit jaar wordt IJzersterk 9 en begint dus ook ons 10e levensjaar en daarmee ons 2e lustrum!! Dit vieren we op de campus bij het Forum en vind plaats op  17 juni rond 18:00! Geef hieronder aan of je mee komt eten en of je allergieën hebt!

Meer weten »

Sportnacht

juni 20 @ 21:00 - juni 21 @ 02:00

SWU Thymos organiseert jaarlijks de sportnacht met verschillende sporten, spellen en challenges. We willen natuurlijk graag als IJzersterk een team vormen (6-8 personen). Dus geef je hieronder snel op!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen