Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterweekend

november 22, 2019 @ 18:00 - november 24, 2019 @ 15:00

Zoals ieder jaar organiseert snert weer het Winterweekend. Dit is zoals de naam al doet vernoemen een weekend vol winterse activiteiten! Tijdens het weekend gaan we in ieder geval 2x schaatsen, spelletjes spelen en nog een voor nu geheime activiteit doen! Verder staat het weekend vol gezelligheid waarbij je elkaar beter leert kennen en lekker kunt oefenen op de schaats ­čÖé

Het weekend zal dit keer plaatsvinden bij Eline in Waddinxveen. De precieze locatie, prijs en tijden van vertrek zullen we tegen die tijd zeker nog bekend maken. Voor nu kun je hieronder aangeven of je mee wilt komen,┬á of je een auto ter beschikking hebt voor dit weekend en bij overige opmerkingen kun je aangeven of je allergie├źn hebt waar we iets van moeten weten en of je eerder weg moet of later komt.

*UPDATE!

Op vrijdag 22 november zullen de auto’s vanaf de Bongerd om 18:00 vertrekken richting de Vechtse banen van Utrecht. Hier zullen we deze avond lekker gaan schaatsen waarna we uiterlijk om 21:00 naar Eline gaan zodat we daar rond 22:00 zullen aankomen. De volgende dag staat er veel op het programma! ‘S ochtends gaan we in Den Haag schaatsen en na een welverdiende lunch zullen we de middag gaan vertoeven in het zwembad.
‘S avonds is er de mogelijkheid om mee te doen aan het beginners IUT van Skits dit vind plaats in Amsterdam en het is natuurlijk erg leuk om hier met een grote groep naartoe te kunnen gaan! De mensen die hier niet aan mee willen doen kunnen ‘S avonds spelletjes spelen of een andere activiteit doen.
Zondagochtend zullen we weer rustig al onze spullen inpakken waarna we weer naar Utrecht vertrekken om hier nog een laatste keer te schaatsen. We verwachten dat we uiterlijk om 16:00 wel weer in Wageningen zullen zijn.

Wat extra leuk is, is dat de maandag erna (25-11) er ook weer een bgp marathon plaatsvindt! Dit weekend is dus een mooie kans om je hier klaar voor te stomen ­čśë

Gegevens

Begin:
november 22, 2019 @ 18:00
Einde:
november 24, 2019 @ 15:00

Geef een reactie